Αρχική

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δοκιμίου είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας παραγωγών με κοινές ανησυχίες και οράματα, έχοντας ως στόχο την από κοινού βελτίωση της ποιότητας παραγωγής, την βελτίωση και εξέλιξη της διαδικασίας διάθεσης των προϊόντων, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα βρείτε νέα και ειδήσεις που αφορούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή και άλλο πληροφοριακό υλικό.

Ειδήσεις από agrocapital.gr

Σημαντική μείωση προστίμων για παράνομες χωματερές στην Ελλάδα
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα κατέβαλε το ποσό των 80.000 ευρώ, σε ετήσια βάση, για καθεμία από τις 65 περιπτώσεις ΧΑΔΑ που υπήρχαν το α’ εξάμηνο του 2019.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 22 έως 26 Ιουλίου
Θα καταβληθούν 1.193.315.285 ευρώ σε 2.450.865 δικαιούχους
Προκήρυξη 10 θέσεων εργασίας σε Οργανισμούς του ΥΠΑΑΤ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 22 Ιουλίου 2024.
Κώστας Τσιάρας: Κανένας κίνδυνος για δημόσια υγεία από την Πανώλη μικρών μηρυκαστικών
Παρά την εμφάνιση κρουσμάτων πανώλης μικρών μηρυκαστικών σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι αρμόδιες υπηρεσίες τονίζουν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία
Η ΠΚΜ σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νέα Υόρκη
Η Summer Fancy Food Show 2024 αποτέλεσε ένα sold out εκθεσιακό γεγονός και σημείο συνάντησης για περισσότερους από 29.000 επαγγελματίες.