Αρχική

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δοκιμίου είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας παραγωγών με κοινές ανησυχίες και οράματα, έχοντας ως στόχο την από κοινού βελτίωση της ποιότητας παραγωγής, την βελτίωση και εξέλιξη της διαδικασίας διάθεσης των προϊόντων, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα βρείτε νέα και ειδήσεις που αφορούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή και άλλο πληροφοριακό υλικό.

Ειδήσεις από agrocapital.gr

Κλιματική αλλαγή: Είκοσι φορές περισσότερες πιθανότητες σοβαρής ξηρασίας τα καλοκαίρια
Οι ξηρασίες του 2022 στέρεψαν μεγάλα ποτάμια, κατέστρεψαν γεωργικές καλλιέργειες και αύξησαν τις τιμές αρκετών τροφίμων.
Η Volvo θα προμηθεύσει 20 ηλεκτρικά φορτηγά βαρέως τύπου στην Amazon
Τα βαρέως τύπου οχήματα και άλλα εμπορικά οχήματα αντιπροσωπεύουν περίπου το 36% των εκπομπών CO2 από τις εγχώριες μεταφορές της Γερμανίας.
Πετράκος: Καθοριστική η παρέμβαση μας για το δάκο
«Μεγάλος κίνδυνος για την ελαιοπαραγωγή από τους αυξημένους πληθυσμούς δάκου»
«Να ληφθούν άμεσα μέτρα για μείωση τιμών στα λιπάσματα»
«Στην Ελλάδα οι τιμές που καταβάλλουν οι αγρότες για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών για τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις έχουν αυξηθεί κατά 25%».
Μάξιμος εφ’ όλης της ύλης για αγροτικά
Για το υψηλό κόστος παραγωγής ο κυβερνητικός βουλευτής σημείωσε ότι «ζούμε μια σειρά από συνέπειες εξωγενών κρίσεων.
Ουκρανία: Η πρώιμη συγκομιδή σιτηρών θα μπορούσε να μειωθεί κατά τουλάχιστον 50%
Ο ρυθμός σποράς χειμερινού σιταριού στην Ουκρανία για τη συγκομιδή του 2023 είναι τρεις φορές χαμηλότερος από πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Γεωργίας αυτή την εβδομάδα.