Αρχική

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δοκιμίου είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας παραγωγών με κοινές ανησυχίες και οράματα, έχοντας ως στόχο την από κοινού βελτίωση της ποιότητας παραγωγής, την βελτίωση και εξέλιξη της διαδικασίας διάθεσης των προϊόντων, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα βρείτε νέα και ειδήσεις που αφορούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή και άλλο πληροφοριακό υλικό.

Ειδήσεις από agrocapital.gr

Το Όρος Δίκτη στα Απάτητα Βουνά
Η συνολική έκταση του Όρους Δίκτη, ή αλλιώς Λασιθιώτικα Όρη, που εντάσσεται στα «Απάτητα Βουνά» είναι 66,29 τ.χλμ, υψομετρικού εύρους μεταξύ 900 και 2.148 μέτρων.
Νέος κανονισμός για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων
Οι κανόνες του νέου κανονισμού AFIR θα εξασφαλίσουν επαρκείς και φιλικές προς τον χρήστη υποδομές εναλλακτικών καυσίμων για τις οδικές, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές.
ΕΘΕΑΣ: Οι άκαμπτες πολεοδομικές διατάξεις εμποδίζουν την λειτουργία αγροτικών εκμεταλλεύσεων
Ζητάμε την παρέμβασή σας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ισότιμα και οι μικρές ιδιοκτησίες που είναι αρκετές στις περιοχές μας.
Αργυρό μετάλλιο για τρεις ετικέτες κρασιών παραγωγού από το Λιτόχωρο
Στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.
ΑΚΚΕΛ: Γιατί οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν ζητούν την επιδότηση βοσκής αιγοπροβάτων όπως έκανε η Γερμανία;
Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το 2014 μέχρι σήμερα δεν υπέβαλαν ποτέ αίτημα ώστε οι κτηνοτρόφοι να μπορούν να πάρουν αυτά τα χρήματα.