Αρχική

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δοκιμίου είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας παραγωγών με κοινές ανησυχίες και οράματα, έχοντας ως στόχο την από κοινού βελτίωση της ποιότητας παραγωγής, την βελτίωση και εξέλιξη της διαδικασίας διάθεσης των προϊόντων, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα βρείτε νέα και ειδήσεις που αφορούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή και άλλο πληροφοριακό υλικό.

Ειδήσεις από agrocapital.gr

5ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον
Το 5ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης θα καλύψει θέματα που σχετίζονται με όλες τις γεωχωρικές τεχνολογίες.
Νέα Αριστερά: Εργάτες στα χωράφια τους οι αγρότες- το σχέδιο της κυβέρνησης για Θεσσαλία
Μετατροπή των αγροτών σε κολίγους και ιδιωτικοποίηση του νερού είναι το σχέδιο της κυβέρνησης μετά τις καταστροφές της Θεσσαλίας.
Σταρακά: Για την επίσκεψη του Αυγενάκη στο Αγρίνιο
Έχει χαθεί η μπάλα με τόσα σκάνδαλα και δυστυχώς το μάρμαρο θα πληρώσουν πάλι οι βιοπαλαιστές εκπρόσωποι του πρωτογενή τομέα.
Μουλκιώτης: «6 Ερωτήματα για τους αγρότες, ζητούν απαντήσεις από την Κυβέρνηση»
Πώς τελικά καταβλήθηκαν οι ενισχύσεις των τελευταίων πληρωμών των συνδεδεμένων ενισχύσεων και των οικολογικών σχημάτων, τι θα γίνει με αυτές τις ενισχύσεις που παραμένουν απλήρωτες;
Στο Αιτωλικό τα πρώτα δικτυοκήπια στην Ελλάδα
Η πρακτική του δικτυοκήπιου έχει την ιδιότητα όσα μανταρίνια παράγονται να μην έχουν κουκούτσια